Så förbereder du din trädgård inför sommaren

När det kommer till mående så är det inte svart eller vitt. Det finns en stor gråskala inom detta, och vad som funkar för dig är helt individuellt. Men något som funkat för väldigt många när de mår dåligt är att arbeta med händerna. Det kan vara att skriva med penna och papper, sticka, pussla eller någon annan aktivitet där du använder dina händer.

Image

En annan grej som kan hjälpa till med måendet är att vara ute i friska luften. Och varför inte slå två flugor i en smäll och vara ute samtidigt som du använder dina händer? Detta gör du genom att fixa och trixa i din trädgård inför sommarsäsongen. Ett extra plus i kanten är att du kommer att få en väldigt fin trädgård när sommaren kommer.

Anpassa det till din egen nivå

Nu kanske du tänker att du måste vara trädgårdsmästare, florist eller ha riktigt gröna händer för att kunna göra detta. Men så är inte fallet. Du kan göra så mycket i din trädgård trots att du aldrig har gjort det förut. Du kan plantera blommor och olika växter, måla om dina fina hammockar som står i gräset eller på altanen, ställa dit nya utemöbler, eller göra något helt annat.

Det finns otroligt mycket som du som nybörjare kan lära dig genom att googla eller använda internet på andra sätt, och det inte bara när det kommer till att fixa och dona i trädgården. Så nästa gång du känner att ångesten, jobbiga tankar och oroskänslor börjar komma - gå ut och fixa med något i trädgården så att du kan njuta av den i sommar.

Image